Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5

Ochrana osobných údajov


OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV OD 25. 05. 2018

 

  1. Prevádzkovateľ:     Mesto Levoča

 

  1. Právne predpisy:

 

Nariadenie Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. 04. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) - pdf


Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov - pdf

 

  1. Zodpovedná osoba:

 

Zodpovedná osoba je určená prevádzkovateľom v zmysle čl. 37 – 39 nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. 04. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) a v zmysle § 44 – 46 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.


Kontakt:
Email:  zodpovednaosoba@levoca.sk
Telefón: 0911617444

 

  1. Informácie pre dotknuté osoby:

 

  1. Informácie v zmysle čl. 13 nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. 04. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) a v zmysle § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov:

    BOZP
    Denné centrum seniorov    
    Detské jasle    
    Elektronická schránka    
    Evidencia majetku    
    Integrované obslužné miesto    
    Kontrola, sťažnosti, petície    
    Matričný úrad    
    Miestne dane    
    Miestne poplatky    
    Monitorovací kamerový systém    
    MZ, MR, komisie MZ a hlavný kontrolór mesta    
    Nájomné byty    
    Overovanie listín a podpisov    
    Oznámenia verejných funkcionárov mesta Levoča    
    Oznamovanie protispoločenskej činnosti   
    Personálna a mzdová agenda zamestnancov mesta Levoča    
    Podujatia    
    Pokladňa    
    Pošta    
    Právne vzťahy    
    Priestupkové konania, evidencia priestupkov    
    Referentské vozidlá    
    Register obyvateľov a evidencia súpisných a orientačných čísiel, register adries 
    Rozhodovanie vo veciach CR a RM    
    Rozhodovanie vo veciach pozemných komunikácií a cestnej dopravy    
    Rozhodovanie vo veciach stavebného úradu    
    Rozhodovanie vo veciach ŠFRB    
    Rozhodovanie vo veciach územného plánovania    
    Rozhodovanie vo veciach životného prostredia    
    Rybárske lístky    
    Samostatne hospodáriaci roľník    
    Sociálne vzťahy    
    Správa registratúry    
    Školstvo    
    Účtovníctvo    
    Voľby    
    Výberové konania    
    Výberové konania fakultatívne    
    Zmluvné vzťahy    
    Žiadosti podľa infozákona    
    Životné jubileá a životné udalosti

 

  1. Informácie v zmysle čl. 14 nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. 04. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) a v zmysle § 20 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov:

    Aktivačná činnosť
    Civilná ochrana
    Hospodárska mobilizácia
    Kataster
    Ochrana osobných údajov
    Požiarna ochrana
    Správa bytov
    Škodová komisia
    Verejné obstarávanie

     
 5.


 


Deutch version
English version
Úvodná stránka