Aktuality

ZO ŠKODA MTB MARATÓNU LEVOČSKÉ VRCHY SI TENTO ROK MÔŽETE ODNIESŤ SUVENÍR NA CELÝ ŽIVOT

mtb-zazitkovy-suvenir

Už v sobotu, 15. júla 2023, sa v bude v Levoči a jej okolí konať už 8. ročník cyklopodujatia Škoda MTB Maratón Levočské vrchy. Jednou z noviniek je forma suvenírov, ktoré si účastníci môžu z akcie odniesť.

Organizátori z Cyklospiš zvolili netradičnú formu tzv. zážitkových suvenírov a darčekov, vďaka ktorým si pretekári domov odnesú spomienky a zážitky na podujatie, ktoré pretrvajú po celý život.

V rámci Cyklistických pretekov pre deti a rodinné tímy je pripravený zážitkový darček. Účastníci kategórie získajú voľný vstup na výstup na Vežu Baziliky sv. Jakuba a prehliadku so sprievodcom v Múzeu špeciálneho školstva. Pri registrácií dostanú náramok, ktorým sa počas dvoch dní (15. a 16. júla 2023) môžu na spomínaných miestach preukázať. Pre deti budú v tento deň pripravené aj skákacie atrakcie, čitateľský kútik, tvorivá dielnička, hry, cukrová vata aj občerstvenie.

Organizátori mysleli aj na dospelých pretekárov Škoda MTB Maratónu, ktorí budú mať počas víkendu voľný vstup na výstup na Vežu Baziliky sv. Jakuba, ale aj do priestorov historickej radnice, v ktorej si na prvom poschodí môžu pozrieť expozíciu SNM – Spišského múzea v Levoči o histórii nášho mesta, ale aj novo obnovené prízemie radnice. Pripravená je pre nich aj prehliadka Domu Majstra Pavla. Cyklisti sa preukážu štartovným číslom.

Galéria