Aktuality

VÝHERCOVIA SÚŤAŽE LEVOČA NA JAR SI PREZVALI OCENENIA

IMG_1251

V rámci podujatia VITAJ JAR prebehla súťaž LEVOČA NA JAR, do ktorej sa svojou tvorbou zapojilo 12 materských, základných, stredných škôl a školských zariadení v meste Levoča so 181 dielami.

O výherných dielach súťaže hlasovala verejnosť šesť týždňov a dnes si na Mestský úrad v Levoči prišli výhry prevziať výherkyne, ktoré získali v súťaži najviac hlasov. Ceny mohli vyhrať ako jednotlivci alebo skupiny. Dievčatá sa rozhodli, že sa o svoje výhry podelia so spolužiakmi.

1. miesto získala Noemi Ondzíková zo Súkromnej základnej školy, ktorá pre svoju triedu vyhrala jednodňový poznávací pobyt so sprievodcom v partnerskom meste Stary Sacz, Poľsko – zabezpečená bude doprava a stravovanie.

2. miesto obsadila Radka Sucháreková zo Základnej školy Gašpara Haina, ktorá vyhrala pre seba aj spolužiakov prehliadku Spišského hradu so sprievodcom aj dopravou

3. miesto získala Alica Štefaňáková zo Súkromnej základnej školy. Pre svoju triedu vyhrala zážitkový deň v areáli Žabia cesta so sprievodcom, občerstvením, bezplatným využitím vybavenia areálu a odbornou prehliadkou náučného chodníka.

Šikovným výherkyniam blahoželáme!

Galéria