Aktuality

LEVOČA BUDE SÚŤAŽIŤ O LIDL ČISTINKU

plagat-LevocaHQ

Mesto Levoča sa rozhodlo opäť zapojiť do súťaže o Lidl Čistinku a s veľkým odhodlaním vyhrať! Levočania už niekoľkokrát ukázali svoju spolupatričnosť a silu, a to nielen pri hlasovaní v týchto projektoch doma, ale aj pri pomoci iným mestám a obciam. Preto do toho ideme znovu!

Ak vyhráme, Lidl Čistinka by mohla vyrásť v blízkosti centra mesta, pri hradobnom opevnení na Schiessplatzi v lokalite známej ako „Detský raj“ !

Čo je Lidl Čistinka

Lidl Čistinka je mestský park tvorený zo štyroch prepojených modulov, tvoriacich:

  • detské ihrisko
  • altánok so sedením na oddych a grilovanie
  • workoutové ihrisko
  • multifunkčné ihrisko s basketbalovými košmi, bránkami na futbal a neďalekým stolom pre stolný tenis

Takto vyskladaný mestský park dokáže pokryť potreby každého obyvateľa a užívateľa verejného priestoru.

Prosíme vás o pomoc pri hlasovaní!

Súťaž bude prebieha v čase od 11.09.2023 do 22.10.2023 a území Slovenskej republiky, a to prostredníctvom oficiálnej webovej stránky www.lidl.sk/cistinka

Hlasovanie je ZDARMA. Na hlasovanie nie je potrebný žiadny kód ani realizovať nákup v predajni Lidl ako tomu bolo v prvom ročníku súťaže. Hlasujúci sa musí prvý krát na web stránke www.lidl.sk/cistinka zaregistrovať prostredníctvom telefónneho čísla slovenského mobilného operátora. Jeden registrovaný hlasujúci môže v každom kalendárnom dni počas trvania súťaže odovzdať jeden hlas. Hlasovanie je registrovanému/prihlásenému hlasujúcemu umožnené každý kalendárny deň počas trvania súťaže.

ĎAKUJEME ZA VAŠU POMOC, ZDIEĽANIE A HLASOVANIE!

 

Galéria