Aktuality

KU KÁČEROVI NA BICYKLI SA POČAS JEHO CHARITATÍVNEJ JAZDY V LEVOČSKÝCH VRCHOCH PRIDALI DESIATKY CYKLISTOV

IMG_6516

Správca Nadácia TA3 Peter Káčer aj toto leto bicykluje v mene pomoci tým, ktorí potrebujú financie na drahú liečbu, rehabilitácie, či zdravotné a kompenzačné pomôcky.

Pri príležitosti organizovania už 10. ročníka charitatívnej akcie Káčer na bicykli sa rozhodol tento rok pomôcť 10 ľuďom v núdzi, okrem toho v každom meste, kde sa jazdy organizujú, obdarúvajú finančným šekom rodinu alebo jednotlivca, ktorého vyberie samospráva. Pred štartom prvej z jázd v nedeľu na Žabej ceste odovzdal Peter Káčer šek v hodnote 1000 EUR rodine p. Mlátička z Levoče a Nadácia TA3 potešila 3 bicyklami deti z Centra pre deti a rodinu Spišská Nová Ves.

V rámci sprievodného programu vystúpili šikovné mažoretky z CVČ Olymp aj fantastické a oceňované Cheeky Girls z Krompách.

„Málokto vie, že Levoča je rozlohou ôsmym najväčším mestom Slovenska, disponuje výbornými možnosťami pre horskú cyklistiku s krásnymi výhľadmi. Trať, ktorú sme vybrali, má čo ukázať,“ povedal primátor mesta Miroslav Vilkovský. Do pelotónu Petra Káčera sa  už na štarte na Žabej ceste pridali desiatky cyklistov. Spoločne prešli trasou v Levočských vrchoch, počas ktorej sa zastavili a občerstvili v rázovitých obciach Torysky a Vyšné Repaše, aj na Mariánskej hore. Do cieľa v severnom parku v Levoči sa dostali po viac ako 30 kilometroch a 5 hodinách cesty. ,,Bola to náročná trasa, ale veľmi krásna, ďakujem,” povedal v cieli Peter Káčer.

10. ročník charitatívneho podujatia Káčer na bicykli odštartoval včera v Levoči, dnes sa presunul do Spišskej Novej Vsi, nasledovať bude Tornaľa, Hnúšťa, Zvolen, predposledná etapa pôjde z Ružomberka a finále podujatia bude v Trenčíne.

Každý, kto by chcel Petra Káčera podporiť v jeho snažení a prispieť na dobrú vec, môže poslať prázdnu sms na číslo 832. Jej hodnota je 1 euro a službu poskytujú všetci mobilní operátori.

 

Galéria