Aktuality

HLASOVANIE v súťaži mesta LEVOČA NA JAR spustené!

Levoca na jar - baner

V rámci podujatia „VITAJ JAR“ realizovaného prostredníctvom projektu „Radnica otvorená komunitám (Radnica)“, aktivity 4: Kultúrna spoločnosť je lepšia spoločnosť, kód projektu: CLT01027“ bola spustená súťaž na tému „Levoča na jar“, do ktorej sa svojou tvorbou zapojili materské, základné aj stredné školy v meste Levoča. Vnímanie témy „Levoča na jar“ a spôsob spracovania (napr. maľba, koláž, makety, drevené výrobky,…) si vyberali súťažiaci. Do súťaže sa zapojilo 12 levočských škôl a prišlo dohromady 181 diel. O výherných dielach súťaže môžete rozhodnúť vy, verejnosť, svojím hlasovaním!

Prihlásené diela boli vystavené na podujatí VITAJ JAR 30. marca 2023 v Zelenom salóniku Mestského divadla.

HLASOVAŤ za jednotlivé diela môžete:

  • ONLINE od 1. apríla 2023 do 15. mája 2023. Hlasovací formulár nájdete tu: https://forms.gle/DJV39ZzJsBRZuzdm8
  • OSOBNE VYPLNENÍM HLASOVACIEHO LÍSTKA, ktorý sa nachádza na Mestskom úrade Levoča, oddelení cestovného ruchu a rozvoja mesta, I. poschodie, č. dverí 17.

Súťaž bude vyhodnotená sčítaním hlasov komisiou menovanou primátorom mesta 19. mája 2023.

Súťažiaci bojujú o zaujímavé výhry:

1. cena – jednodňový poznávací pobyt so sprievodcom v partnerskom meste Stary Sacz, Poľsko – zabezpečená bude doprava a stravovanie.

2. cena – prehliadka Spišského hradu so sprievodcom – zabezpečená bude doprava.

3. cena – zážitkový deň v areáli Žabia cesta so sprievodcom – zabezpečené bude občerstvenie, bezplatné využitie vybavenia areálu, odborná prehliadka náučného chodníka.

PODPORTE MLADÉ TALENTY!

Postup, ako hlasovať sa dozviete vo videu.