Aktuality

Levočskí zdravotníci sú aj skvelí športovci Tím z levočskej nemocnice vybojoval vo florbalovom turnaji 3. miesto

1. florbal LE

Kolektív športovcov-zdravotníkov z Nemocnice AGEL Levoča získal na florbalovom turnaji zdravotníkov v Košiciach bronzovú medailu. Úspešní tím zložený prevažne zo športovo založených zdravotníkov si po štyroch zápasoch odniesli krásny výsledok a niekoľko ocenení. Športovci z tímu levočskej nemocnice neboli ocenení po prvýkrát a darilo sa im aj na predošlých turnajoch.

„Vďaka vynikajúcim vzťahom a spolupráci medzi MUDr. Martinom Paulom a LOZ Nemocnica Levoča sme aj tento rok dostali šancu úspešne reprezentovať Nemocnicu AGEL Levoča a.s. na Florbalovom turnaji zdravotníkov,“ hovorí MUDr. Bc. Ján Bulava, lekár interného oddelenia levočskej nemocnice a koordinátor florbalového tímu z levočskej nemocnice.  Florbalový turnaj sa uskutočnil cez víkend 28. 05. 2022 v Košiciach. Organizáciu bezchybne zabezpečil MTM SPORT TEAM Košice. Celkovo sa turnaja zúčastnilo päť vynikajúcich mužstiev: Levy z Levoče, Rožňavskí diabli z Nemocnice Rožňava ProCare/Svet zdravia, Košická záchranka, MTM Sport Team Košice a Ortomix z Košíc.

„Náš tím bol vyskladaný aj zo zamestnancov levočskej nemocnice a po štyroch zápasoch sme si z turnaja odniesli bronzovú medailu. Okrem toho členovia nášho tímu získali dve krásne ocenenia,“ hovorí o športových úspechoch MUDr. Bc. Bulava. Za bronzovú priečku získali Levy z Levoče pohár a diplom. Cenu s diplomom za Najlepšieho brankára turnaja prevzal náš gólman Tobiáš Božek. „Toto prestížne ocenenie sme získali už tretíkrát po sebe, čo je veľmi dobrá vizitka nášho obranného herného systému. Zároveň by sme sa chceli poďakovať vedeniu levočskej nemocnice za podporu a zabezpečenie dopravy na florbalový turnaj,“ dodáva na záver MUDr. Bulava.

Informácie poskytla Mgr. Martina Pavliková
Hovorkyňa skupiny AGEL SK

Galéria