Aktuality

Tri ambulancie levočskej nemocnice sú presťahované do nových priestorov

10. nove

Pacienti, ktorí prichádzajú do Nemocnice AGEL Levoča, už nájdu tri najvyťaženejšie ambulancie presťahované do priestorov novej budovy pri psychiatrickom oddelení. Ide o chirurgickú ambulanciu, internú ambulanciu a všeobecnú ambulanciu pre dospelých. Nemocnica tak pokračuje vo svojich rozvojových aktivitách s cieľom modernizovať a skvalitňovať úroveň poskytovania zdravotnej starostlivosti.

„Ambulancie sú už niekoľko týždňov v nových priestoroch. Personál a pacienti sa a nimi postupne zoznamujú a adaptujú sa v nich. Dôležitá informácia pre pacientov je aj to, že tí, ktorí prichádzajú na vyšetrenie na rádiodiagnostické oddelenie, musia prejsť cez recepciu, a teda hlavný vchod novej budovy. Pri pulte im bude odovzdaný lístok s poradovým číslom,“ hovorí námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť PhDr. Beáta Ružbacká, MPH.

„Je pre nás dôležité stále vylepšovanie zdravotnej starostlivosti, a preto sme sa rozhodli priviesť do prevádzky ambulantnú časť nových priestorov. Veríme, že si naši pacienti na príjemnú zmenu postupne zvyknú. K novým ambulanciám sa dostanú po ceste na psychiatriu, prejdú okolo kvetinovej steny a veľkých francúzskych okien, za ktorými je už čakáreň všeobecnej ambulancie pre dospelých. Vo vchode vedľa sa nadchádza vstup k chirurgickej a internej ambulancii,“ informuje riaditeľ nemocnice Ing. František Lešundák.

Ordinačné hodiny jednotlivých ambulancií:

Všeobecná ambulancia pre dospelých: 07:00 – 12:00     12:30 – 15:00
Interná ambulancia: 07:00 – 12:00     12:30 – 15:00
Chirurgická ambulancia: 07:00 – 15:00
Rádiodiagnostické oddelenie: 07:00 – 14:12     14:12 – 07:00 (pohotovosť)


Informácie poskytla Mgr. Martina Pavliková
Hovorkyňa skupiny AGEL SK
martina.pavlikova@agel.sk
+421 911 169 377

Galéria