Aktuality

Som umelec

som umelec

Rád tvoríš, maľuješ, fotíš ? Chceš sa ukázať ? Túžiš po tom, aby bola Tvoja tvorba vystavená na viditeľnom a frekventovanom mieste?

Zapoj sa do projektu SOM UMELEC a vyjdi z davu. Vytvor obraz, maľbu alebo fotografiu na tému Levoča – Život v meste. Všetky diela  budú vystavené vo Veži Baziliky sv. Jakuba počas celej turistickej sezóny. Tvoju prácu tak budú môcť vidieť nielen domáci, ale aj zahraniční návštevníci.

Dvaja vyžrebovaní účastníci zároveň získajú zaujímavé ceny: komentovaný výstup na Vežu Baziliky sv. Jakuba pre 4 osoby, knihu Levoča a darčekové predmety Mesta Levoča.

Tak sa ukáž! Žrebujeme 31. mája 2021.

Podmienky: Účasť na projekte nie je limitovaná vekom. Minimálny formát fotografie alebo obrazu je A4. Svoju tvorbu je potrebné odovzdať osobne do 28. mája 2021 v Klientskom centre MsÚ na Námestí Majstra Pavla č. 4 (prízemie) s potrebnými údajmi: meno a priezvisko, názov diela, technika, telefonický kontakt.

Prípadné otázky môžete adresovať: michaela.nemessanyi@levoca.sk

Poznámka: V prípade nepriaznivej pandemickej situácie budú diela zúčastnených prezentované na webe mesta Levoča. Vo veži Baziliky sv. Jakuba budú pre verejnosť vystavené až to pandemická situácia dovolí.

 

Mgr. Anna Babicová

Oddelenie cestovného ruchu a rozvoja mesta

Mestský úrad Levoča