Aktuality

Hlasuj za výnimočného učiteľa Slovenska 2020 – nominovaný je aj náš horúci kandidát Mgr. Ladislav Ogurčák – do 30.09.

laco_ogurcak

Horúci kandidát na víťaza Mgr. Ladislav Ogurčák zo Strednej odbornej školy pedagogickej v Levoči sa v súťaži Učiteľ Slovenska 2020 uchádza aj o Váš hlas!

Takto sa Vám už niekoľko dní prihovára prostredníctvom sociálnych sietí, rovnako mesto Levoča burcuje obyvateľov, ale aj svojich zamestnancov, aby každý deň v hlasovaní pomohli. Hlasovať môžete každý deň jednoduchým kliknutím na odkaz nižšie.

Ďakujeme!

Priatelia,
Moji študenti ma nominovali na ocenenie UČITEĽ SLOVENSKA 2020. Nomináciu som prijal a odbornou porotou som bol zaradený k 10 finalistom na národné ocenenie. V súčasnosti prebieha hlasovanie verejnosti, ktoré potrvá do 30.09.2020. Už teraz je to pre mňa záväzok a teší ma priazeň verejnosti. Nie všetci ste na sociálnych sieťach, tak som si dovolil Vám ponúknuť túto možnosť podpory, ktoréhokoľvek finalistu. Hlasovať môžete každých 24 hodín po poslednom zahlasovaní. Posielam Vám link: https://domov.sme.sk/c/22481573/hlada-sa-najlepsi-ucitel-slovenska-komu-date-hlas.html

Ďakujem Vám za každý Váš hlas. Považujem to za prejav Vašej úcty k mojej práci, k učiteľskej profesii, k deťom za celý môj život.

S úctou
Ladislav ogurčák

Galéria